Over Acco

Acco Accountants. Gestart in 1985 en in de loop van de jaren uitgegroeid tot een gedreven en jonge organisatie van een 30-tal medewerkers. Samen tekenen ze voor een pragmatische en resultaatgerichte aanpak.

Dsf7714

Professionals dus, die geen 9-tot-5-mentaliteit kennen, maar die tijd maken en aandacht hebben voor uw belangen. Zodat u – zelfstandige, vrij beroep, kmo of (non-profit) organisatie – in regel bent en maximaal gebruik kunt maken van de kansen die de wetgever biedt.

Met ons one-stop-shopping aanbod begeleiden wij u op de meest transparante wijze bij het structureren, optimaliseren en managen van uw financiële en administratieve verplichtingen. U kiest daarbij zelf de manier van samenwerken die u brengt waar u wilt zijn. Evengoed voor de volledige boekhoudkundige verwerking, als voor de ondersteuning bij de boekhouding die u zelf verricht of voor de opmaak van de jaarrekening en voor alle (fiscale) aangiftes.

Wij kunnen steeds een pakket op maat aanbieden, volledig afgestemd op uw behoeften. Ook als die behoeften internationaal zijn, want via Acco Accountants hebt u toegang tot het kennis- en samenwerkingsplatform van de Geneva Group International AG, wereldwijd de zesde grootste partij van accountants, fiscalisten en juristen.

Kortom, wij zijn klein genoeg om persoonlijk te blijven, maar ook groot genoeg om gewicht in de schaal te leggen. Bovendien hebben wij, door de in-house synergie tussen ons accountantskantoor en een advocatenpraktijk, ook de juridische kennis en ‘best practices’ voor een geïntegreerde dienstverlening van ‘compliance’ tot ‘consultancy’. Noem ons dus gerust experts met een panoramische blik – niet alleen ijzersterk in optimaliseren, maar óók in optimaal adviseren.