UBO-herinnering

Een tijdje geleden brachten we jullie in een eerder bericht reeds op de hoogte van de wetgeving rond UBO en de uiterste deadline om dit register in te vullen.

Bij deze willen we jullie er graag op wijzen dat deze deadline (30 september) ondertussen al bijna voor de deur staat, dus hieronder nog even opgesomd wat je kan doen.

Voor het aanvullen van je gegevens zijn er 2 mogelijkheden:

1. Je zorgt zelf voor het aangeven van de nodige gegevens in MyMinFin.

2. Je geeft een volmacht aan ACCO zodat wij dit voor jou kunnen invullen. Klik HIER indien je wenst dat ACCO dit voor jou in orde brengt.

Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden zal ACCO 300 EUR excl. BTW aanrekenen.

Indien je opteert om een volmacht te geven aan ACCO moet vervolgens het door ons aangemaakte mandaat goedgekeurd worden via je MyMinFin omgeving. Indien er nog andere volmachten voor je klaarstaan vragen wij je vriendelijk om deze ineens mee te ondertekenen.

Let op: Na het verstrijken van de deadline op 30 september 2019 kunnen er administratieve boetes van 250 EUR tot 50.000 EUR opgelegd worden. Indien ACCO geen getekend mandaat heeft om deze gegevens in het register aan te vullen, zijn wij niet verantwoordelijk voor het nalatig invullen en de boetes die hiermee gepaard gaan. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Met vriendelijke groeten,

Het Acco Team