We hebben leuk nieuws. Acco Kempen is verhuisd!

Een paar honderd meter maar, maar toch.

Na enkele jaren op de mooie plek aan de Atealaan 1A te hebben gezeten, hebben we besloten om te verhuizen naar het Frame 21 Business & Event Center gelegen in de Diamantstraat 8/239 te Herentals. Dit is een hemelsbreed verschil van ongeveer 550 meter van ons vorige kantoor.

Frame21

Na een lange aanloop en intensief intern overleg kwamen we tot het besluit om een reorganisatie door te voeren in ons bedrijf. Een weloverwogen beslissing langs onze kant waar onze klanten in de toekomst de vruchten van zullen plukken.

Onze huidige vestiging in de Kempen is vanaf vandaag niet meer toegankelijk gezien Acco Kempen van locatie en hoedanigheid verandert, maar de aanwezigheid van Acco verdwijnt niet uit de Kempen!

Wij blijven beschikken over een mobiliteitshub in het nieuwe business center Frame 21 gelegen in de Diamantstraat 8/239 te Herentals, op slechts 550 meter van onze vorige vestiging.

Frame 21 business & event center is een zakencentrum dat modern ingerichte moduleerbare kantoren, meeting rooms en eventruimtes verhuurt. De unieke ligging, uitstekende bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheden heeft ons doen besluiten om samen met Ardent Advocaten te verhuizen naar dit multifunctioneel office complex met een bruisende business community.

Kortom, Acco Kempen zal zoals u het nu kent als volwaardige vestiging met actieve personeelsbezetting verdwijnen, maar wij blijven als naam present in de regio.

Op deze manier leggen wij de focus terug op onze vestigingen in Wilrijk en Mechelen waar we druk bezig zijn met de uitbouw naar een paperless office. Deze kantoren staan op vlak van digitaal documentbeheer (OCR, scanningsapparatuur), online rapporteringstools en cloud accounting bijna op punt om volledig uit te rollen waar u als klant alleen maar voordelen van zal ondervinden. Het digitaal uploaden van documenten en het quasi real-time raadplegen van financiële gegevens maakt dat we een nieuwe weg inslaan op vlak van dienstverlening en zo onze service naar u toe blijven optimaliseren.

Nieuw adres, inclusief nieuw postbusadres, wordt:

ACCO KEMPEN

Diamantstraat 8/239

B-2200 Herentals 

Frame21