The end is near...

Dan hebben het natuurlijk niet over het einde van de wereld, maar wel over het einde van de stage van onze stagiairs.

Acco-ervaring

Zowel Leen, Stephane als Romina zijn heel tevreden met hun Acco-ervaring. Ze hadden al snel door dat Acco niet het standaard accountancykantoor is met maatpakken. Werken gecombineerd met een gezonde dosis humor konden ze wel appreciëren. Iets anders dat ze aangenaam vonden was het feit dat iedereen heel behulpzaam was. Voor elke vraag of twijfel, al dan niet boekhoudkundig konden ze makkelijk bij de rest terecht. 

Veel bijgeleerd?

Of ze bijgeleerd hebben? We gaan ervan uit van wel. Dat hopen we toch, maar ze beamen toch volmondig. Niet alleen op technisch vlak wat betreft het boekhoudkundige aspect van het verhaal, maar ook sociaal, want omgaan met collega’s is toch net dat beetje anders dan omgaan met medestudenten. 

Toekomst

Stephane is er vrij van overtuigd dat hij niet meteen gaat verder studeren. Hij wil sowieso in de sector blijven werken, maar ziet meer potentieel in avondopleiding. Leen en Romina daarentegen zijn nog niet helemaal zeker wat ze gaan doen. Werken is wel aangenaam, maar ze hebben niet het gevoel dat ze al uitgestudeerd zijn. 

Snoep

Last but not least… Examens

Leen en Romina zijn er helemaal klaar voor. Netjes op schema en knallen maar die examens. Stephane is iets minder voorbereid, maar laat ons eerlijk zijn: juni is nog ver weg en op een maand tijd krijg je veel gedaan! 

Bovenal...

BEDANKT! 

Het hele Acco-team wenst hen in elk geval alle succes toe bij de examens en de toekomst, waar die hen ook moge leiden!

GO GO GO!