Acco blog

Welkom bij Acco Accountants

11.03.2020

Geen KDG jobbeurs? … Let’s go DIGITAL!

Gisteren kwam het spijtige nieuws dat de KDG jobbeurs afgelast werd. Spijtig, want de Accodianen stonden klaar om het nieuw KDG talent te ontmoeten. Niet getreurd… als we elkaar niet face tot face kunnen ontmoeten, doen we het gewoon toch digitaal! Iets waar we binnen Acco heel goed in zijn geworden.

Lees meer

Lees ook ...

23.03.2018

Verdient Koning Auto minder?

Vlak voor het zomerreces werd het mobiliteitsbudget goedgekeurd. Met andere woorden: het car-for-cashprincipe. Maar wat houdt dat nu precies in? Lees je dit in je salariswagen, dan hopen wij wel dat je ergens geparkeerd staat, of voor je het weet ga je sowieso met de fiets.

Lees meer

23.02.2018

GDPR, c'est quoi ça?

General Data Protection Regulation oftewel Algemene Verordening Gegevensbescherming, u ziet het, AVG. Een hele mond vol om te zeggen dat bedrijven voorzichtiger moeten omgaan met data en dus ook transparanter worden.

Lees meer

14.02.2018

Carrièreswitch bij Acco Group

Na diploma's met onderscheiding, is het volgens ons ook tijd om andere collega's even in de verf te zetten. Omdat we Acco Group volop inzetten in ontplooiing en verder groeien, besloot Nadine dat ook te doen.

Lees meer

13.02.2018

Bruut voor net?

De laatste circulaire van de FOD Financiën over de vergoedingen van de personeelsleden van het federaal openbaar ambt heeft ook zijn repercussies in de privésector.

Lees meer

05.02.2018

Jong bloed bij Acco!

Ook dit jaar verwelkomen we opnieuw stagiairs bij Acco Group! Romina, Leen, en Stephane stelden zich even voor en voilà.

Lees meer

29.01.2018

Grote onderscheiding bij Acco Group

Na tweeënhalf jaar in totaal behaalde Wim zijn diploma boekhouden en fiscale wetenschappen! Proficiat!

Lees meer