Nog nooit van Growth Hacking gehoord? Of geen idee wat deze term inhoudt?

Dan is het zeker eens de moeite om een workshop te volgen bij Yannick Khayati! Ongetwijfeld een avond vol verrassende tips & tricks om de growth hacker in jezelf naar boven te halen!

Woensdagavond 21/06/2017 was het zover, de langverwachte workshop over Growth Hacking van Yannick Khayati. Georganiseerd door het Groeiatelier in de Corda Campus te Hasselt. 

Growth Hacking 2

Growth Hacking. Een term die tegenwoordig hot en trendy is, maar wat betekent het nu precies? 

Tijd om het van de expert zelve te horen: Yannick Khayati, een growth hacker in hart en nieren die in 2016 met Trigger het allereerste Belgische Growth Hacking agency oprichtte. 

Het was het begin van een avond vol interessante nieuwigheden waar we slechts het tipje van de ijsberg hebben aangeraakt. Maar dat traditionele marketing plaats heeft gemaakt voor experimentele marketing werd meer dan duidelijk. Growth hackers zetten in op campagnes waarbij het creatieve aspect hand in hand gaat met data-analyses en technische skills. Koppel daar nog handige tools aan en je bent vertrokken. 

Deze nieuwe generatie marketeers durven bewust buiten de lijntjes te kleuren om zo een snelle groei te realiseren. En dat is nu juist de mindset die nodig is als echte growth hacker! 

Tweeënhalf uur en een paar lekker belegde broodjes verder en de rit naar Antwerpen kan terug aangevat worden, maar dit keer wel met heel wat stof om verder over na te denken!


Interesse gewekt? Bezoek zeker eens de website van Trigger.