Mei 2017 - GGI European Regional Conference in Brussel

Vorige week vond het GGI European Regional Conference plaats in het Steigenberger Wiltcher’s hotel aan de Louizalaan in Brussel. Acco kon hierbij uiteraard niet ontbreken!

GGI organiseert een aantal regionale en internationale evenementen om GGI-leden een platform te bieden voor het opzetten en uitbreiden van professionele relaties, het uitwisselen van kennis en het verstrekken van training. Dit keer was Brussel als locatie aan de beurt.

Pré GGI Event Antwerpen

Gezien het GGI congres in mei gepland stond in Brussel, konden we de kans niet laten liggen om ook het mooie Antwerpen aan de GGI leden te laten zien. 

Op woensdag 10 mei organiseerden we daarom een pré GGI event om onze internationale connecties te laten proeven van wat Antwerpen allemaal te bieden heeft. We startten de sightseeing tour doorheen Antwerpen met een begeleide fietstocht langs enkele highlights van ‘the city’. 

Fietstocht

Onderweg bezochten we het MAS, het centraal station, de kathedraal, de oude binnenstad, de schelde, etc. om onze fietstocht uiteindelijk te laten eindigen aan Brouwerij De Koninck waar we een interactief bezoek combineerden met een lekkere tasting van verschillende bieren met bijhorende kazen.

Nadien stapten we verder naar het in de Michelin-gids (bib gourmand) gelauwerde restaurant De Troubadour, tevens Acco klant, voor een overheerlijk 4-gangen menu. Na enkele (lees: meerdere) afterdrinks keerden we met z’n allen naar Hotel Banks om te genieten van een deugddoende nachtrust, klaar om de batterijen op te laden voor het 4-daagse GGI European Regional Conference.

Openingsdiner van het 4-daagse GGI European Regional Conference

Donderdagavond 11 mei werd officieel het startschot gegeven van de conferentie in Brussel.

Openings Avond

GGI PG Meeting International Taxation

Om de GGI leden helemaal welkom te laten voelen en de tax meeting smaakvol te laten eindigen, hadden we nog een kleine verrassing in petto voor onze GGI collega’s: een KWAK biertasting in gepersonaliseerde Acco bierglazen. 

Img 20170511 134023

Galadiner als afsluiter

Moe maar voldaan sloten we de laatste avond van het succesvolle netwerkcongres af in het Koninklijke Museum voor Schone Kunsten in Brussel. 

Laatste Avond Fine Arts Belgium