Jobbeurs KDG & UCLL - de zoektocht naar nieuwe Accodianen

Werken bij een 'future proof' accountancy kantoor? De professionele bachelorstudenten Accountancy - Fiscaliteit van KDG - AP en UCLL konden op 8 en 23 maart 2017 kennis maken met Acco Accountants!

Jobbeurs Ucll

Recordcijfers voor de jaarlijkse jobbeurs in campus Proximus

Meer dan 700 studenten zakten af naar campus Proximus op 23 maart op jacht naar interessante jobs bij een breder dan ooit palet aan deelnemende bedrijven. Het voornaamste doel van onze aanwezigheid was het laten kennismaken van tweede- en laatstejaarsstudenten Accountancy - Fiscaliteit met Acco. Wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan. Zo hopen we alvast dat ze opnieuw aan ons denken in de zoektocht naar hun dreamjob of stageplaats.

Ucll 3F

Artesis Plantijn Hogeschool en Karel De Grote Hogeschool organiseerden ook dit academiejaar opnieuw een geslaagde gezamenlijke jobbeurs

Ondertussen is het al de derde keer dat we aan deze beurs deelnemen. In de zoektocht naar succesvolle kandidaten hebben we op de beursvloer een geschikte laatstejaarsstudente gevonden die in september omgedoopt wordt tot een echte Accodiaan!

Jobbeurs Kdg