Grote onderscheiding bij Acco Group

Na tweeënhalf jaar in totaal behaalde Wim zijn diploma boekhouden en fiscale wetenschappen! Proficiat!

Bij Acco Group investeren we volop in menselijk kapitaal en daar is de laatste diploma-uitreiking getuige van. Na een lange carrière als buschauffeur, vond Wim het tijd om het roer volledig om te gooien. Wim volgde een dagopleiding boekhouding bij HBO 5 in Antwerpen en vanaf zijn tweede jaar combineerde hij daar de opleiding fiscale wetenschappen bij.

In zijn tweede jaar boekhouden begon Wim aan een stage van 12 weken bij Acco. Tijdens die stage deed hij niet alleen boekhouden, maar hield hij zich ook al bezig met het fiscale aspect van de zaak. Vanwaar die interesse in fiscaliteit? Naast het boekhouden vormt fiscaliteit een meerwaarde aan zijn diploma en dat verhoogt dan meteen de kansen op de arbeidsmarkt. Ook door de opleiding boekhouden, was het een optie om de opleiding fiscale wetenschappen in een verkort traject te volgen.

Na intern overleg bleek dat we wel een collega als Wim konden gebruiken en dus startte hij met een IBO-contract voor drie maanden, waarna we hem een voltijds contract hebben voorgeschoteld met de nodige voordelen. En met resultaat. Op 23 januari mocht Wim zijn diploma gaan ophalen dat hij had behaald met grote onderscheiding!  

Dikke proficiat, Wim! Keep up the good work!


Hbo

Heb je zelf zin gekregen in een carrièreswitch, dan hebben wij wel misschien dé ideale job voor jou: neem eens een kijkje op onze jobsite