De examens zijn afgelegd, de punten geteld. En wat een nieuws!

Onze collega’s Fleur en Kaat zijn glansrijk geslaagd voor het postgraduaat notarieel boekhouden, en daar zijn we fier op!

Pexels Photo 207691

De Hogeschool Gent heeft voor het eerst dit afgelopen schooljaar een postgraduaat notarieel boekhouden ingericht. Een zeer praktijkgerichte opleiding die bovendien gecertificeerd is door de Nationale Kamer van Notarissen.

Zo werd er onder meer ingegaan om op een correcte en efficiënte manier een notaris boekhoudkundig bij te staan en om mee een financiële strategie te helpen ontwikkelen voor de optimalisatie van het notariskantoor, rekening houdend met de geldende wetgeving en deontologie. Ook al de gespecialiseerde boekhoudpakketten voor notarissen passeerden tijdens de opleiding de revue.

Onze Notafin collega’s Fleur en Kaat zijn sinds september 2016 wekelijks naar Gent getrokken om deze lessen bij te wonen. Een jaar van intensieve momenten, maar het heeft zijn vruchten afgeworpen! Zowel Fleur als Kaat zijn glansrijk geslaagd over de hele lijn van de opleiding. Proficiat!

Deze grondige kennis zal er toe bijdragen dat Notafin een nog betere service kan aanbieden aan haar notarissen.