Carrièreswitch bij Acco Group

Na diploma's met onderscheiding, is het volgens ons ook tijd om andere collega's even in de verf te zetten. Omdat we Acco Group volop inzetten in ontplooiing en verder groeien, besloot Nadine dat ook te doen.

Trouwe werknemers bij Acco Group...

Bij Acco Group hebben we niemand in huis zonder ambitie en laat dat nu net de reden zijn voor Nadine om een sprong in het diepe te wagen en een carrièreswitch te overwegen. Nadine is een van onze trouwste werkneemsters en werkt al 32 jaar bij Acco Group, ze was er dus bij van in het begin en heeft alle veranderingen vanop de eerste lijn meegemaakt.

Na een uitvoerige carrière in het algemeen secretariaat, vond ze dat het tijd was om haar talenten elders en anders te benutten. Een kleine twee jaar geleden heeft ze besloten dat het tijd was voor iets nieuws en dankzij Notafin, onze accountancypoot die zich focust op notarieel boekhouden, heeft ze dat nieuws gevonden. 

28126380 10215099309137467 210333855 O

Toch tijd voor verandering!

De passie voor de cijfers is er altijd al geweest en notarieel boekhouden heeft nog een net iets andere insteek hebben dan gewoon boekhouden en laat dat net die uitdaging zijn die Nadine zocht in haar nieuwe job.

Acco Group is voor alle (potentiële) werknemers een speeltuin waar ze zichzelf kunnen ontdekken en ontplooien, dus wij zetten de poortjes open en de speeltuigen ontdekken ze zelf met vallen en opstaan. De schommel of het klimrek, de keuze is volledig aan hen. Wij staan langs de zijlijn om ze aan te moedigen.

Go, Nadine! 

Zelf naar de speeltuin?

Wil je zelf eens ontdekken hoe zo'n carrièreswitch verloopt? Begin dan je carrière bij ons en ontplooi jezelf binnen Acco Group. Bezoek dus zeker ook eens onze jobsite! 

https://join.accogroup.be/