Acco & de Cloud Award

Vorig jaar wonnen wij de Exact Cloud Award, een mooie beloning, maar waarom eigenlijk?

Exact Cloud Award, zegt u?

Een 3D-geprinte wolk prijkt al bijna een jaar op onze balie. Wat die betekent? Wel, dat betekent dat Exact in ons een accountantskantoor zag dat volledig inzet op digitalisatie, innovatie en cloud-based werken. Met andere woorden: we embrace the change. En behalve omarmen, zien we het als onze plicht om ze te stimuleren.

Voor ons?

Met name een bevestiging. Niet alleen betekende het winnen van de award dat we op het juiste spoor zitten, maar ook dat anderen ons steunen en in ons geloven. Het feit dat we wonnen laat zien dat Exact in ons gelooft en dat we volop moeten blijven inzetten op die pioniersrol binnen accountancy.

Voor jullie?

Voor de klant of voor de medewerker betekent Acco en de Exact Cloud Award dat ze in een innovatief en ever-changing kantoor terechtkomen. Weliswaar een kantoor waar een snelle, digitale en cloud-based dienstverlening op de eerste plaats staan.

Acco staat voor samenwerking en advies en dat allemaal dankzij de cloud. Daardoor kunnen we ook snel en accuraat terugkoppelen naar de klant.

En nu?

Acco blijft doorgaan op dezelfde trein en kan anderen alleen maar aanmoedigen om dat ook te doen. Schrijf je in, schrijf een collega in, want het is alleen maar de moeite waard.

PS Als je nog eens wil horen wat Sven te vertellen heeft, dan kan dat in dit filmpje. (Daar vind je ook meteen informatie om je kandidaat te stellen).